MISEREND

Szentmise hétköznapokon:
kedd, csütörtök, péntek - 7:00
szombat - 18:00
vasárnap - 9:30

Rózsafüzér: szombat - 7:00

Elérhetőségek:
telefon: +36 29 340 513
mobil: +36 30 325 7173
e-mail:
Káposztássy Béla plébániai kormányzó: kaposztassy.bela@vaciegyhazmegye.hu
plébánia: gyalrkp@gmail.com
Bankszámla szám: 64400044-30065885-51100002

A JÁTSZÓKERT 2011. ÉVÉNEK ESEMÉNYEI A JÁTSZÓKERT 2011. ÉVÉNEK ESEMÉNYEI

A játszókertben nyáron és ősszel is több csoport jelent meg, hogy itt töltsön el pár órát játékkal, énekléssel, beszélgetéssel:

- 2011. július 11-13 között itt rendezte meg nyári táborát a „Kertváros” Gyáli Kistérség Szociális és Családvédelmi Központ Gyermekjóléti Szolgálata. 20 fő, 6-12 éves gyermek részvételével sátrakban. Egy tűzoltó kocsi is megjelent a rendezvényen.

„Ezúton szeretnénk megköszönni segítségeteket, kedvességeteket és előzékenységeteket, amelyet a tábor szervezése és lebonyolítása alatt kaptunk tőletek. Tekintve, hogy többnyire hátrányos helyzetű gyermekek vettek részt a táborban, így a háromnapos sátorozás sokuknak a nyár egyik legnagyobb – ha nem az egyetlen – élményként marad meg.” - Az Emlékkönyvből!

- A Gyál Városi Népdalkör is többször megjelent a játszókertben dalkörpróba keretében.

„Augusztus elején 1 hetes intenzív próbával kezdjük, aminek a játszókert ad otthon. Úgy érezzük, hogy elért sikereinkhez nagymértékben hozzájárul az itt eltöltött idő.”

- A Gyáli Nagycsaládosok Egyesülete is többször vette igénybe a játszókertet nyári tábor, valamint ruhabörze néven. A mostani nyári táboron 25 gyermek vett részt.

- A Gyáli Ifisek is több alkalommal tartották meg itt összejövetelüket, ifi hittanukat, aminek keretében a szalonnasütés, gitározás, éneklés, különböző játékok is szerepet játszottak.

„A játszókert nagyon jó hely a közösségünk építésére.”

- Nyugdíjasok Helyi Képviseletének Közhasznú Egyesülete is itt tartotta meg Szüreti Fesztiválját. Több civil szervezet fogott össze e rendezvény megvalósításában, szebbé tevésében. Kertbarátok, Nyugdíjas Pedagógus Klub, Cukorbetegek Egyesülete, Nyugdíjas Alapítványért Nyugdíjas Klub és a lakosság érdeklődő tagjai is részt vettek ezen a rendezvényen. Így közel 150 vendég érezhette jól magát.

- Őszidő Nyugdíjas Klub is szerepet vállalt a játszókerti rendezvények megrendezésében. A Gyáli napok keretében 200-300 fő jelent meg.

-2011. szeptember 23-án a Gyáli Egymásért Mozgássérültek Egyesülete is itt töltötte őszi összejövetelét.

Címkék: