MISEREND

Szentmise hétköznapokon:
kedd, csütörtök, péntek - 7:00
szombat - 18:00
vasárnap - 9:30

Rózsafüzér: szombat - 7:00

Elérhetőségek:
telefon: +36 29 340 513
mobil: +36 30 325 7173
e-mail:
Káposztássy Béla plébániai kormányzó: kaposztassy.bela@vaciegyhazmegye.hu
plébánia: gyalrkp@gmail.com
Bankszámla szám: 64400044-30065885-51100002

Gondolatok egy honlapról!

Body: 

Gondolatok egy honlapról!

Van egy barátom, aki adott ki már könyvet is, végzett komoly helytörténeti kutatást is.

Ez utóbbiból komoly tudományos munkát is lehetne szerkeszteni. Még vár vele, hátha akad valaki, aki szintén tevékenykedett az adott területen és azt is figyelembe véve jobb munkát lehetne kiadni.

Azt mondja, hogy az ö kommunikációs igényét egyenlőre teljesen kielégíti az internet. Valóban van egy komoly honlapja, és ezen fel is fedezte őt pl. a Mária Rádió elnöke és így lett rádiós kolléga az illetőből.

Számtalan házassági történetet hallottam manapság, hogy az interneten ismerkedtek. Abban a két esetben, amire én gondolok, azt kell mondanom, hogy jól meg találták egymást.

Egy egyházközség esetében régebben sokat jelentett a hirdetőtábla. Azt hiszem a gyáliaknak ebből is olyan van, ami példaértékű. Üvegtábla mögött ízlésesen, praktikusan el lehet helyezni az információkat. Sokszor látom a dolgozószobámból, hogy sokan és szívesen olvassák is az aktuális híreket.

Ha kellő propagandával az emberek tudtára adjuk, hogy van hírlapunk, akkor ide se kell fáradni az aktuális hírekért. Például kint lenne a hirdetőtáblán is a honlap címe...

Egy biztos, hogy ha ezt a programot elkezdjük, akkor nagyon szorgalmasnak és következetesnek kell lenni, hogy az emberek ne csalódjanak. Mindig egészen biztos és friss információkhoz jussanak. Gondolom megkönnyítené mindenki dolgát a komoly, megbízható befektetés.

Röviden ennyit a honlap ars poetikájáról.

Hefler Gábor plébános